Quantic Dreams opent tweede studio

Quantic Dreams opent tweede studio

Quantic Dreams opent een nieuwe studio in Montreal. Dat laat studiohoofd David Cage weten in een interview met href="https://www.ign.com/articles/quantic-dream-founder-david-cage-discusses-new-montreal-studio-and-unannounced-game" rel="noopener noreferrer" target="_blank">IGN</a>.

De Montreal-vestiging werkt samen met de huidige studio in Parijs aan een 'nieuwe AAA-game'. "We hebben de relatie tussen de twee entiteiten zo gestructureerd dat ze samen als één team met een kenmerkende afbakening aan beide zijden om samen dit project te bouwen", zegt general manager D'Astous.

Square Enix Montreal-oprichter D'Astous is een van de nieuwe werknemers van de studio. Yohan Cazaux, lead designer van Assassin's Creed Valhalla, is aangesteld als gameplay director voor de nieuwe game.

Momenteel is nog weinig bekend over de nog onaangekondigde titel. Cage geeft aan nieuwe, nog 'ongebruikte methoden van verhaalvertelling' te willen toepassen in de nieuwe game. Ook zegt hij 'nieuwe richtingen' te willen verkennen, maar hoe precies is nog niet duidelijk.

Naast het ontwikkelen van eigen games geeft Quantic Dreams sinds kort ook titels van derde partijen uit. Zo verschijnt binnenkort Sea of Solitude: Director's Cut van Jo-Mei Games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze studio heb ik als een van de weinige hoog zitten dus ben erg benieuwd wat er uit voort gaat komen 😃.

0

Aanbevolen voor jou