'Quantic Dream werkt aan Star Wars-game'

'Quantic Dream werkt aan Star Wars-game'

De Franse ontwikkelaar Quantic Dream zou aan een Star Wars-game werken.

Dat claimt de

Watch on YouTube

. Volgens hem heeft de ontwikkelaar van games als Detroit: Become Human en Heavy Rain een deal met Disney gesloten nadat het contract met Sony om drie games te ontwikkelen afliep. Insider Tom Henderson plaatste kort na de video een screenshot van Detroit met toegevoegde lichtzwaarden, waarmee hij naar hetzelfde hint.

Eerder dit jaar liet Lucasfilm weten dat het niet alleen Electronic Arts Star Wars-games laat maken. Zo wordt er ook een openwereldgame gebaseerd op Star Wars door Ubisoft ontwikkeld.

Quantic Dream is een ontwikkelaar uit Parijs die games als Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human en Fahrenheit heeft ontwikkeld. Eerder liet de studio al weten aan meerdere projecten te werken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk is dit waar, detroid become human is 1 van de mooiste games die ik ooit gespeeld heb met een heel goed verhaal.

0
test

De games van Quantic Dream zijn stuk voor stuk de moeite waard. Ben dan ook erg benieuwd wat ze met het Star Wars Universum gaan doen. Gezien de eerdere games zal het verhaal erg goed uitgewerkt gaan worden. Of de gameplay die ze hanteren in hun games hierop aan gaat sluiten is nog de vraag maar kan zeker interessant zijn. Ik zie vooral wat mogelijkheden hiermee voor het gebruiken van the force.maar of dat ook gaan werken voor snelle lightsaber of lazer blaster acties betwijfel ik.

0

Aanbevolen voor jou