Quantic Dream kondigt Beyond: Two Souls aan | Gamer.nl

Quantic Dream kondigt Beyond: Two Souls aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game laat vijftien jaar uit het leven van Jody Joyce zien, het hoofdpersonage dat wordt gespeeld door actrice Ellen Page. De game draait om paranormale gebeurteni en en de connectie tu en de echte en de schemerwereld.

Tijdens de aankondiging werd een filmpje in real-time getoond waarin hoofdpersonage Jody in een politiebureau zit. Een agent heeft haar aan de zijkant van een weg gevonden en stelt haar vragen, maar ze antwoordt niet. Dan begint een kopje koffie te schudden en vliegt het uit zichzelf tegen de muur aan. Ondertu en komt een S.W.A.T.-team binnen op zoek naar Jody.

Het is nog niet duidelijk of de gameplay overeen komt met de vorige game van Quantic Dreams, Heavy Rain. Die game was een aaneenschakeling van quick-time events, waarin spelers door op het juiste moment op een knop te drukken het lot van diverse personages konden bepalen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou