Onze actieve community blijft ons interessante nieuwtjes voeren. Zo tipte Jerk© ons op dit interview met Paul Wedgwood, momenteel eigenaar en Lead Game Designer van Splash Damage.

In dit interview over hun lang verwachte titel Enemy Territory: Quake Wars worden verschillende vragen beantwoord over wat spelers zoal in dit spel kunnen verwachten. Zo geeft hij wat meer informatie over het statistieken systeem dat net zoals in Battlefield 2 de vooruitgang van de speler in kaart brengt. Een speler in ETQW zal niet zomaar in rang blijven stijgen door combat alleen, maar ook zal hij specifieke teamplay taken moeten vervullen om zijn volgende reward te scoren. Ook zal het mogelijk zijn om de wielen van een voertuig te vernietigen waardoor deze niet meer kan bewegen. Let wel op dat het voertuig ook weer gerepareerd kan worden, dus zorg ervoor dat je na het immobiliseren nog gaat voor een killshot!

Klik hier voor het volledige interview.

Deze game heeft de potentie om een echte Battlefield killer te worden. We zullen met geduld afwachten of dit spel deze belofte ook zal vervullen. 

Met dank aan Jerk© voor het melden van dit nieuws