Nieuws
Puzzle Quest 3

Puzzle Quest 3 komt op 1 maart uit

Inschrijven is alvast mogelijk

Geschreven door Michel Musters op
Puzzle Quest 3 is vanaf 1 maart beschikbaar op pc, iOS en Android.

Dat heeft 505 Games aangekondigd. Het derde deel in de puzzelreeks werd begin vorig jaar al aangekondigd en had eigenlijk later in het jaar moeten verschijnen, maar dat bleek niet haalbaar.

De Puzzle Quest-games zijn te vergelijken met Bejeweled, maar dan met rpg-invloeden. De speler lost puzzels op met een personage die omhoog kan gaan in zijn levels en verschillende spreuken en wapens tot zijn beschikking heeft om tegenstanders uit te schakelen.

Hieronder is een nieuwe trailer van het spel te bekijken. Daarin zijn de klassen die op lancering beschikbaar zijn te zien, namelijk de Assassin, Berzerker, Necromancer, Paladin en Shaman. Elke klasse heeft diens eigen aanvallen tijdens gevechten.

Via de officiële website van de game kunnen mensen zich alvast inschrijven, waarmee ze diverse beloningen ontvangen die vanaf release beschikbaar komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rocket League Sideswipe seizoen twee van start gegaan Website van Xenoblade Chronicles-maker vernieuwd
1

Reacties op: Puzzle Quest 3 komt op 1 maart uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 3 februari 2022 21:48
    Ben benieuwd. Ik kon wel goed genieten van de originele Puzzle Quest maar PQ2 en PQ Galagtrix die lagen me toch beduidend minder. PQ1 was gewoon lekker simpel in de opzet, niet teveel poespas er omheen, het draaide voornamelijk om de battles. PQ2 probeerde er toch teveel fluff aan toe te voegen voor mijn smaak.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.