Puzzelspel Antichamber krijgt financiële steun | Gamer.nl

Puzzelspel Antichamber krijgt financiële steun | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Diegene die de indiescene in de gaten houden weten dat (Antichamber) al jaren in ontwikkeling is en we zijn blij dat we de getalenteerde ontwikkelaar, Alexander Bruce, van geld kunnen voorzien om het spel over de streep te trekken", aldus Indie Fund. Het puzzelspel, dat al meerdere awards heeft gewonnen, is het zevende project dat steun krijgt van de organisatie.

Indie Fund bestaat uit onafhankelijke ontwikkelaars die een volgende stroom ontwikkelaars willen helpen om hun spellen uit te kunnen brengen. Dit wordt voornamelijk gedaan door hen financiele steun te bieden. De meest recent gefinancierde game door het fonds was Q.U.B.E, dat het door Indie Fund geïnvesteerde geld binnen vier dagen terug wist te verdienen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou