Nieuws

Puzzelgame Maquette komt naar Xbox-consoles en Switch

Game moet ergens deze winter verschijnen

Geschreven door Michel Musters op
Er is een Xbox- en Switch-versie van puzzelgame Maquette aangekondigd.

Dat meldden uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaar Graceful Decay tijdens een livestream eerder deze week. Het spel komt ergens deze winter naar Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De game verschijnt ook op Xbox Game Pass. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Maquette verscheen vorig jaar al op Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4. Het betreft een first-person puzzelgame waarin spelers een spelwereld verkennen in een aantal verschillende formaten. Door in het ene formaat een aanpassing te doen, gebeurt dit in de spelwereld van een ander formaat ook. Ondertussen wordt er een modern liefdesverhaal verteld.

De game scoorde een 7 op Gamer.nl: "Maquette begint heel sterk, maar is halverwege alweer vergeten waarom zijn verhaal en gameplay zo’n goede match waren. Dat is helaas geen slim bedachte analogie voor de afbrokkelende liefde die in deze puzzelgame centraal staat. Maquette is desondanks meer dan de moeite waard dankzij het overkoepelende concept van spelen met schaal."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe trailer van hectische 34Everlast getoond Makers The Ascent hinten naar nieuwe content voor de game
0

Reacties op: Puzzelgame Maquette komt naar Xbox-consoles en Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.