Puzzelgame Echoshift krijgt later deze maand een demo | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er worden drie nieuwe gamemodi beschreven, namelijk 'cast', 'key' en 'illusion'. Cast is de normale modus van de game waarin binnen een bepaalde tijd puzzels opgelost moeten worden en naar een uitgang van het betreffende level gezocht moet worden. Lukt dit niet binnen de tijd, dan verschijnt er bij de volgende poging een kopie van de speler die alles uit de vorige poging herhaalt. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld schakelaars bereikt worden die eerst onbereikbaar waren.

De key-modus draait om het vinden van een sleutel om de deur te openen naar het einde van de stage. Illusion geeft spelers de mogelijkheid om de tijd stil te zetten en vrij door het level te lopen terwijl de kopie van de speler stilstaat.

56 levels

De game heeft in totaal 56 levels en downloadable levels zullen later beschikbaar worden gemaakt op PlayStation Network. Een concrete releasedatum voor de game is nog niet aangekondigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou