Puzzel-platformer Four Sided Fantasy komt naar PlayStation 4 | Gamer.nl

Puzzel-platformer Four Sided Fantasy komt naar PlayStation 4 | Gamer.nl

Indie puzzel-platformer Four Sided Fantasy komt deze zomer naar PlayStation 4. Ontwikkelaar Ludo Land heeft bij de aankondiging ook een aantal screenshots en een trailer vrijgegeven.

In Four Sided Fantasy moet de speler gebruik maken van screen wrap om puzzels op te lo en en verder te komen. Dit houdt in dat wanneer de speler uit het beeld loopt, hij aan de andere kant van het scherm weer het beeld binnenloopt. De ontwikkelaar vergelijkt de techniek zelf met de game Pac-Man. De speler kan zelf screen wrap in- en uitschakelen en zich zo door de levels heen loodsen.

Ontwikkelaar Ludo Land startte een Kickstarter-campagne voor de game in 2014, waarvan het doelbedrag net op tijd werd opgehaald. Four Sided Fantasy zou in eerste instantie ook voor de PlayStation Vita verschijnen, maar er is sindsdien voor een andere uitgever gekozen waardoor deze versie is te komen vervallen.

Four Sided Fantasy komt naast PlayStation 4 ook naar pc via Steam en verschijnt deze zomer. Bekijk de trailer en een aantal screenshots hieronder.

Four Sided Fantasy
Four Sided Fantasy
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou