Nieuws
Pumpkin Jack

Pumpkin Jack komt eind oktober naar PS5 en Xbox Series

Gratis upgrade voor mensen die de PS4- of Xbox One-versie al hebben

Geschreven door Michel Musters op
Op 27 oktober verschijnt de 3D-platformer Pumpkin Jack op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat hebben uitgever Headup en ontwikkelaar Nicolas Meyssonnier aangekondigd. De 'New-Gen Edition' is gratis via een upgrade verkrijgbaar voor mensen die de PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game al hebben. Het spel verscheen vorig jaar al voor pc, PS4 en Xbox One.

In Pumpkin Jack, dat vaak wordt vergeleken met MediEvil, vindt de duivel de wereld van Boredom Kingdom veel te vredig en roept hij een vloek op. De inwoners van het land hebben om deze vloek tegen te gaan de hulp in geroepen van een machtige tovenaar. De duiver laat het daar niet bij zitten en roept Jack de Pumpkin Lord tot leven, waar spelers controle over krijgen.

De game bevat platformlevels in kleurrijke landschappen - gemaakt met Unreal Engine - en laat spelers naast combo-aanvallen uitvoeren ook puzzels gebaseerd op zwaartekracht en reflecties oplossen. Daarnaast kan Jack de hulp inroepen van diverse personages, zoals een uil en een kraai.

Dit artikel delen:

Lees meer

Netflix heeft Oxenfree-ontwikkelaar Night School Studio gekocht Lancering Amazon-mmo New World trekt veel Steam-spelers aan
1

Reacties op: Pumpkin Jack komt eind oktober naar PS5 en Xbox Series

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Paxopoxo

    • 29 september 2021 12:21
    Erg leuke indie game, had hem vorig jaar rond Halloween gespeeld op steam en vermaakte mij prima. Game heeft ook een goede soundtrack.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.