Pumpkin Jack komt eind oktober naar PS5 en Xbox Series

Pumpkin Jack komt eind oktober naar PS5 en Xbox Series

Op 27 oktober verschijnt de 3D-platformer Pumpkin Jack op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat hebben uitgever Headup en ontwikkelaar Nicolas Meyssonnier aangekondigd. De 'New-Gen Edition' is gratis via een upgrade verkrijgbaar voor mensen die de PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game al hebben. Het spel verscheen vorig jaar al voor pc, PS4 en Xbox One.

In Pumpkin Jack, dat vaak wordt vergeleken met MediEvil, vindt de duivel de wereld van Boredom Kingdom veel te vredig en roept hij een vloek op. De inwoners van het land hebben om deze vloek tegen te gaan de hulp in geroepen van een machtige tovenaar. De duiver laat het daar niet bij zitten en roept Jack de Pumpkin Lord tot leven, waar spelers controle over krijgen.

De game bevat platformlevels in kleurrijke landschappen - gemaakt met Unreal Engine - en laat spelers naast combo-aanvallen uitvoeren ook puzzels gebaseerd op zwaartekracht en reflecties oplossen. Daarnaast kan Jack de hulp inroepen van diverse personages, zoals een uil en een kraai.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg leuke indie game, had hem vorig jaar rond Halloween gespeeld op steam en vermaakte mij prima. Game heeft ook een goede soundtrack.

0

Aanbevolen voor jou