PUBG voor Xbox One geclassificeerd in Australië met andere naam | Gamer.nl

PUBG voor Xbox One geclassificeerd in Australië met andere naam | Gamer.nl

PlayerUnknown's Battlegrounds, afgekort PUBG, heeft een MA15+-keuring gekregen in Australië, de op een na hoogste classificatie voor een game. Tevens lijkt de game een langere titel te krijgen op de console van Microsoft.

Volgens de pagina van de Australische overheid krijgt de immens populaire Battle Royale-game die titel PlayerUnknown's Battlegrounds: The Ultimate Life & Death Fight. Deze extra toevoeging aan de titel is in de huidige Steam-versie ook aanwezig bij onder andere laadschermen, maar is niet de officiële titel op de winkelpagina. Vermoedelijk is deze naam gekozen om de term vast te leggen en op de hoes te kunnen zetten.

De pagina geeft helaas geen indicatie van de specifieke releasedatum voor de Xbox One-versie van de online shooter, die nog voor het eind van het jaar moet verschijnen. Of de aankomende Desert-map inbegrepen zit bij deze release is ook nog onduidelijk.

Microsoft heeft aangegeven PUBG zo lang mogelijk als console-exclusive te willen houden. Bronnen van Bloomberg melden dat Microsoft een deal probeert te maken om een PS4-versie uit te stellen tot in ieder geval na medio 2018.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou