Betaalde PUBG-lootboxen in Nederland en België uitgeschakeld

Betaalde PUBG-lootboxen in Nederland en België uitgeschakeld

Een bericht op het Facebook-kanaal van PUBG vermeld dat het niet meer mogelijk is om sleutels voor lootboxen te kopen en gebruiken in Nederland en België.

In de aankondiging geeft PUBG Corporation aan dat ze dit hebben besloten naar aanleiding van de nieuwe juridische interpretatie van de twee landen omtrent lootboxen in games. Volgens de kansspelautoriteit zijn spellen waarin de inhoud van lootboxen kan worden doorverkocht namelijk illegaal.

PUBG is niet het eerste spel waarin de lootboxen uitgeschakeld worden. Zo werd eerder deze week bekend dat de Fifa Ultimate Team-punten van Fifa 19 verwijderd zijn door EA in België.

PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds is beschikbaar voor Android, iOS, pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi! Nu de rest nog!

0
test

@bigds9fan Mee eens. Bij Battlefield 5 gaan ze het ook weer langzaam proberen. De dlc is gratis, het meeste dan. Dus ze houden zich wel aardig aan de afspraak.

0
test

Liggen daarom de Euro server eruit en worden we allemaal laggy geplaatst bij de Amerikanen. En lootboxen zitten er wel degelijk nog in, bepaalde kelding en skins zijn alleen te verkrijgen via transactie en hun goldcoin systeem en die goldcoins zijn alleen toegangkelijk via echt geld. Of bedoelen ze dit niet? :D

0

@Devenace Het gaat alleen om transacties waarbij je niet (zeker) weet wat je koopt. Micro-transacties zal dan ook zeker gewoon blijven bestaan. (Helaas)

0

Aanbevolen voor jou