Nieuws
PUBG

PUBG-studio verontschuldigt zich voor serverproblemen

En belooft binnenkort met oplossingen te komen

Geschreven door Eline Oosterloo op
PUBG Corp verontschuldigt zich voor de serverproblemen die spelers ondervonden de laatste tijd. Ook geven zij aan zo snel mogelijk met verbeteringen te komen.

PlayUnknown's Battlegrounds-spelers hebben de laatste tijd veel last van serverproblemen gehad. Zo hadden veel mensen moeite om in de game te komen en ondervonden zij veel lag wanneer ze aan het spelen waren. De servers in Azië zijn niet lang geleden volledig gecrasht.

PUBG Corp, zoals het bedrijf heet dat nu de game en zijn servers onderhoudt, geeft aan er alles aan te doen deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen:

"Ten eerste bieden wij onze excuses aan aan iedereen die recent serverproblemen heeft ondervonden. Ons team is constant bezig om de game en de service te upgraden en probeert het groeiende aantal spelers dat tegelijkertijd speelt bij te houden. Ondanks onze dagelijkse inspanningen deden zich onverwachte complicaties voor."

De kern van het probleem is dat ontwikkelaars de populariteit van de game proberen bij te houden, maar dit gaat eigenlijk zo snel dat het moeilijk is om de vraag van de spelers te anticiperen. In minder dan een maand ging het record aantal spelers dat tegelijkertijd online was op de servers van een miljoen naar bijna 1.7 miljoen twee dagen geleden.

De studio vertelt: "We probeerden externe cloud services te gebruiken om de gebreken op te voelen, zonder dit genoeg te testen. Sommige servers werden overbelast, wat voor frequente crashes zorgde. Ons team is dit grondig aan het onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst vermeden kan worden."


Dit artikel delen:

Lees meer

Stranger Things: The Game nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android Teaser voor Halloween-event in Overwatch uitgebracht
1

Reacties op: PUBG-studio verontschuldigt zich voor serverproblemen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • bokahara

    • 6 oktober 2017 00:18
    Dat krijg je als je elke dag voor 10 miljoen mensen moet leveren. Na een paar dagen zijn de problemen weer opgelost. De onverklaarbare lag bij battlefield 1 daarin tegen…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.