Nieuws
PUBG

PUBG-spelers kunnen zich nu met ballonnen verplaatsen

Metal Gear PUBG

Geschreven door Michel Musters op
Er zitten vanaf nu ballonnen in PlayerUnknown's Battlegrounds waarmee spelers zich naar een veilig gebied kunnen verplaatsen.

Het zogenaamde 'Emergency Pickup'-item is nu te gebruiken op de testservers van de game en moet uiteindelijk voor iedereen beschikbaar komen. Door het item te gebruiken worden spelers aan een ballon opgetild. De ballon zit weer vast aan een vliegtuig. 

Het gebruik van dit item is niet zonder risico. Het is zwaar en kan daarbij veel aandacht trekken van de tegenstanders. Wanneer het item ingezet wordt, duurt het een minuut voordat het vliegtuig arriveert, dus mensen moeten zich tot die tijd ook zien te verdedigen.

Deze virtuele presentatie van de technologie kwam al eerder in games voor, waaronder Metal Gear Solid: Peace Walker en Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, waarmee vijanden opgepikt kunnen worden om ze naar de basis te verplaatsen. Het is echt bestaande technologie dat sinds de vijftiger jaren wordt gebruikt door de CIA en de Amerikaanse Air Force en Navy.

Lees hier meer over de nieuwe PUBG-update.

Dit artikel delen:

Lees meer

Watch Dogs Legion is vanaf morgen een lang weekend gratis speelbaar New Pokémon Snap lijkt een droomvervolg te worden
0

Reacties op: PUBG-spelers kunnen zich nu met ballonnen verplaatsen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.