PUBG Savage-map krijgt dynamische blauwe zone | Gamer.nl

PUBG Savage-map krijgt dynamische blauwe zone | Gamer.nl

De nieuwe Savage-map in PUBG krijgt een aantal aanpassingen. Tevens laat PUBG Corp. weten dat spelers onder meer een dynamische blauwe zone kunnen verwachten.

De ontwikkelaar laat weten dat de blauwe zone, die de maps kleiner maakt tijdens potjes, in Savage niet meer op standaardtijden krimpt, maar zich in de aanpast op het aantal levende spelers. "Een nieuwe feature zorgt ervoor dat de bluezone de wachttijden om te krimpen baseert op het aantal overgebleven spelers." aldus PUBG Corp.. Hierdoor zal de blauwe zone hoogstwaarschijnlijk sneller beginnen te krimpen wanneer er minder spelers in leven zijn.

Naast dat de blauwe zone dynamisch gaat worden, is het weersysteem ook aangepast. Het weer wordt binnenkort realistischer en verandert in real-time. Zo kan het weer meerdere keren omslaan gedurende een potje.

Media has no description

Naast de dynamische zone en aanpa ingen aan het weersysteem, heeft de tropische Savage-map in PlayerUnknown’s Battlegrounds een aantal nieuwe gebieden gekregen; Banyan Grove, Abandoned Quarry en Dock.

Savage is de kleinste map van PlayerUnknown's Battlegrounds tot nu toe. De map is 4 bij 4 km en is daarmee veel kleiner dan de map Miramar die 8x8 kilometer is. Brendan 'PlayerUnknown' Greene liet destijds weten dat potjes hierdoor nog intenser worden: “Het is een kleinere map en zal de spelers een nog intensere en snellere Battle Royale-belevenis bieden. Speler krijgen hierdoor een hogere dichtheid en kortere wedstrijden.”

PUBG Corp heeft laten weten dat spelers nog een aantal maanden moeten wachten op de nieuwe map. "In de tu entijd zullen we korte testperiodes gebruiken verder te ontwikkelen", aldus het bedrijf achter de battle royale-game.

Om de Codename: Savage-map te kunnen spelen kunnen spelers toegang krijgen door een code aan te vragen tot de gesloten servers. Deze kunnen worden verkregen via de toegang ite.

Bekijk hieronder de nieuwe gebieden Banyan Grove, Abandoned Quarry en Dock.

Vanavond is de Savage-map in actie te zien tijdens onze livestream. Deze begint om 20:00 uur op ons Twitch-kanaal.

Banyan grove pubg
pubg savage
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou