PUBG op mobiel onverwachts gereleased in het Westen | Gamer.nl

PUBG op mobiel onverwachts gereleased in het Westen | Gamer.nl

Een mobile-versie van PlayerUnknown's Battlegrounds is onaangekondigd als softlaunch uitgebracht in het Westen, genaamd PUBG Mobile.

De mobiele-versie van PUBG is namelijk donderdag uitgebracht in de Google Playstore van Canada, waar de game nu te downloaden is, als ‘soft release’. Dit is een soort early acce of bèta waarin ontwikkelaars hun game in de store van een bepaalde regio uitbrengen om de stabiliteit en intere e van het spel te testen.

In februari van dit jaar kwamen er in China al twee varianten van PUBG voor smartphones uit, destijds sprak niemand over een mogelijke release in het Westen. Toen zagen we vooral gameplay-video’s vanaf iPhone-toestellen, waar de game ook snel in het Westen naar toe moet gaan komen. Bekijk hier hoe PUBG Mobile in zijn werking gaat.

Media has no description

De timing van de PUBG Mobile-release is nogal opvallend, concurrent Fortnite: Battle Royale kwam namelijk op dezelfde dag met een mobiele-versie van de game. Deze bèta van de iOS-versie van Fortnite: Battle Royale stroomde, ondanks dat het een uitnodigingsevent is, gelijk al op nummer één in de hitlijst van de App Store.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou