Nieuws
PUBG

PUBG mogelijk in december naar de PS4

Twee promotionele afbeeldingen verschenen

Geschreven door Rick Bloemzaad op
PlayerUnknown's Battlegrounds kan mogelijk binnenkort op de PS4 verschijnen. Een lid van het PSN Profiles-forum ontdekte referenties naar de game in de database van de console. Daarin werden ook twee promotionele afbeeldingen van PUBG gevonden.

De afbeeldingen in kwestie worden gehost op de servers van Sony. Daarnaast werden ook content ID's gevonden voor zowel de Noord-Amerikaanse en de Europese digitale winkels. Deze ID's worden niet aan games toegewezen, tenzij ze dicht bij een lancering zijn. Echter ontbreekt er momenteel een officiële aankondiging van PUBG.

PUBG
PUBG

Dat PUBG mogelijk naar de PlayStation 4 komt is niet totaal onverwacht. Eerder verscheen er een beoordeling van de PS4-game op een Koreaanse website. Ook verscheen er een post op ResetEra van Niko Partners-analist Daniel Ahmad, waarin werd gesteld dat PUBG in december op de PS4 wordt uitgebracht.

PUBG werd 12 december uitgebracht op de Xbox One als onderdeel van het zogenoemde Game Preview-programma. Indien de game wordt gelanceerd in december, dan staat dat in lijn met de afspraken die PUBG Corp maakte met Microsoft. In deze afspraken werd beslist dat de game voor één console exclusief beschikbaar werd, namelijk de Xbox One.

Opvallend is bij een lancering in december nog geen officiële aankondiging is gemaakt door de ontwikkelaar. De afspraak met Microsoft stelt echter dat het voor de ontwikkelaar niet is toegestaan om promotionele acties uit te voeren zolang de periode van exclusiviteit van kracht is.

PlayerUnknown's Battlegrounds is verkrijgbaar op pc, Xbox One, iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo plaatst vacatures voor nieuw Zelda-project Gerucht: Mogelijke details Red Dead Online verschenen
1

Reacties op: PUBG mogelijk in december naar de PS4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    rmeijer18

    • 7 november 2018 12:49
    Game is ondertussen aan het uitsterven op de PC en Xbox en dan toch nog even uitbrengen voor de PS4 want hey er zullen vast wel een paar gekken tussen zitten die de game kopen

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.