Nieuws
PUBG

PUBG-maker onthult wat er dit jaar naar de game komt

O.a. een nieuw emap in de vorm van Kiki

Geschreven door Michel Musters op
De ontwikkelaar van PUBG: Battlegrounds heeft aangekondigd wat spelers dit jaar zoal in de battle royale-game kunnen verwachten.

Dat deed PUBG Studios in een uitgebreide blogpost. Zo moet ergens dit voorjaar een rollback plaatsvinden van de Sanhok-map, waardoor het level terugkeert naar diens oorspronkelijke versie. Verder moet er nieuwe balans worden toegepast aan de wapens en worden er verbeteringen in de game doorgevoerd die verder de core gameplay niet moeten beïnvloeden. Ook verschijnt de nieuwe 7.62mm assault rifle.

Tussen juli en september wordt de nieuwe map Kiki verwacht, alsmede het doorvoeren van nog meer balans in de wapens. In het laatste kwartaal van dit jaar moet er een remake uitkomen van de Vikendi-map en verschijnt de eerste update voor de Kiki-map. Ook wordt de arcademodus op de schop genomen en moet de in-game winkel verbeterd worden - zo kunnen spelers cadeaus naar andere versturen via de winkel. Verder staat er een "nieuwe sociale optie" in de stijgers, al is niet duidelijk wat men daar onder verstaat.

PUBG Studios laat in de blogpost weten dat al het bovenstaande onder voorbehoud is en dat het enkele verrassingen nog onbenoemd laat. Hieronder is een tijdlijn te zien.

PUBG bestaat eind dit jaar vijf jaar. De game is sinds januari dit jaar free-to-play op pc en consoles. Het gaat hierbij wel om een basisaccount, waarbij niet alle content beschikbaar is. Door te betalen ontgrendelt men Battlegrounds Plus. 

PUBG

Dit artikel delen:

Lees meer

Maker Sonic-films heeft 'Sonic cinematic universe' op het oog Sony legt nieuw handelsmerk vast voor Knack
0

Reacties op: PUBG-maker onthult wat er dit jaar naar de game komt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.