Nieuws
PUBG Fix

PUBG lanceert website om problemen in game op te lossen

PUBG luistert naar de community

Geschreven door Rick Bloemzaad op
De makers van PlayerUnknown’s Battlegrounds brengen een nieuwe website uit die gericht is op het verbeteren en verhelpen van bestaande problemen in de game. De website draagt de naam ‘Fix PUBG’.

Met deze nieuwe website wil de ontwikkelaar van PUBG een luisterend oor geven aan de spelers die al lange tijd klagen over de huidige problemen in de game. De website toont een roadmap van de verschillende problemen die zich momenteel bevinden in de game en waaraan gewerkt zal worden.

De ontwikkelaar omschrijft de website als een maandenlange campagne om veranderingen en verbeteringen door te kunnen voeren. Gaandeweg zullen updates uitgebracht worden om de lijstjes met problemen af te kunnen strepen.

Fix PUBG Roadmap

De vermelde problemen zijn op de website in vijf categorieën verdeeld; client-prestaties, serverprestaties, anticheat, matchmaking en bug fix & quality of life-problemen. Momenteel toont de roadmap een tijdlijn die tot oktober van dit jaar loopt.

Klik hier om de website te bezoeken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Systeemeisen voor pc-versie Call of Duty: Black Ops 4 bekendgemaakt Brandende vragen over World of Warcaft: Battle for Azeroth? We vragen het voor je aan Blizzard!
0

Reacties op: PUBG lanceert website om problemen in game op te lossen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.