PUBG krijgt waarschijnlijk fysieke release voor Xbox One | Gamer.nl

PUBG krijgt waarschijnlijk fysieke release voor Xbox One | Gamer.nl

De grondlegger van PlayerUnknown's Battlegrounds laat weten dat hij een fysieke release wil zien voor Xbox One.

Hoewel ontwikkelaar Bluehole nooit gesproken heeft over een fysieke uitgave van PUBG, laat Brendan Green, bekend als PlayerUnknown, weten aan dat hij dit graag wil zien gebeuren voor Xbox One:

"Ik bedoel, dit is wat ik wil. Met Xbox One komen games in een doosje in de winkel te liggen. Het zou gaaf zijn een gamewinkel in te lopen en mijn game daar te zien liggen. Het is niet iets wat ik vier jaar geleden voor mogelijk had gehouden."

Microsoft heeft al bevestigd de game te willen uitbrengen voor Xbox One, dus het is zeer waarschijnlijk dat een fysieke uitgave gerealiseerd wordt. Het is minder waarschijnlijk dat een dergelijke uitgave ook verschijnt voor pc, aangezien het aandeel aan digitale verkoop voor dit platform groter is dan voor console.

Sinds maart is PlayerUnknown's Battlegrounds al beschikbaar in Early Acce . Bluehole is van plan de eerste officiële versie van de game dit jaar nog uit te brengen, waarbij de Xbox One-versie ook zou moeten verschijnen.

Recent is bekendgemaakt dat het ontwikkelingsteam van PlayerUnknown's Battlegrounds de blauwe zones dodelijker wil maken. Eerder deze maand waren er bijna 2.3 miljoen spelers tegelijkertijd online om de game te spelen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou