PUBG Corporation onderzoekt grotere maps en 'interessantere gameplay'

PUBG Corporation onderzoekt grotere maps en 'interessantere gameplay'

PUBG Corporation onderzoekt onder andere grotere maps en 'interessantere gameplay' voor PlayerUnknown's Battlegrounds. Dat meldt creative director Dave Curd in een interview met href="https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-12-09-dave-curd-takes-over-from-brendan-greene-as-pubg-creative-director" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Gamesindustry</a>.

Curd nam in augustus de rol van regisseur over van PUBG-bedenker Brendan Greene, die zich richt op 'speciale projecten' binnen het bedrijf. Wat betreft de toekomst van de game wil Dave Curd de game 'evolueren in de best mogelijke versie' door verschillende aspecten aan te pakken.

Zo is hij van plan 'grotere werelden' te verkennen, benadrukkend dat die meer spanning en intensere vuurgevechten met andere spelers in de hand werken. Ook zou er meer gedaan moeten worden met het survivalaspect van de game door 'interessantere gameplay' te implementeren.

"Het schieten is complex, de survivalfase is oppervlakkig. Als je kijkt naar hoe we onze tijd besteden, is het precies andersom: negentig procent van de gameplay is waarschijnlijk rondwandelen in de wildernis, met tien procent daadwerkelijke gevechten. In mijn ogen is er daarom negentig procent van een potje dat we kunnen verbeteren."

Op 16 december gaat het tiende seizoen van PlayerUnknown's Battlegrounds van start, en een dag later op consoles. Het nieuwe seizoen voegt onder andere de kleinere map Haven toe.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat gek dat ze nu weer naar grotere maps kijken, terwijl de laatste twee juist een stuk kleiner waren.

0
test

Battle Royale, werkt niet voor mij. Als ik een mooi potje heb en eindelijk wat kills heb en het einde nadert dan kom ik weer een vieze camper tegen. En dan die laadtijden en terug naar het menu gaan, en dat looten. Nee ik ben er klaar mee. Geef mij maar TD, iedereen neer maaien en soms kom je camper tegen, prima volgende respawn is vieze camper dood.

0

Aanbevolen voor jou