Psyonix stelt Cross platform-parties uit voor Rocket League | Gamer.nl

Psyonix stelt Cross platform-parties uit voor Rocket League | Gamer.nl

Ontwikkelaar Psyonix heeft bekendgemaakt dat de cross platform-parties voor Rocket League zijn uitgesteld. Dit laat Psyonix weten op de officiële website.

De feature 'RocketID' werd begin dit jaar aangekondigd voor Rocket League waarin spelers van verschillende platformen als vrienden samen konden spelen. Alhoewel het voorheen al mogelijk was om tegen spelers van andere platformen te spelen, was er nog geen mogelijkheid om met vrienden van andere platformen samen te spelen.

De feature stond gepland om deze maand uit te komen, maar Psyonix heeft uiteindelijk ervoor gekozen om RocketID voorlopig uit te stellen. Psyonix zegt op de website dat het nog de laatste veranderingen wil doorvoeren om de feature optimaal en foutloos te laten functioneren.

Rocket League

"Zoals wij hebben aangegeven in onze Summer Roadmap Update, was ons doel om RocketID in september uit te brengen. Toch hebben we ervoor gekozen om het uitbrengen van de feature te verschuiven en te plaatsen in een latere update. We willen er zeker van zijn dat RocketID op alle platformen foutloos functioneert voordat we het uitbrengen en met deze extra tijd garanderen wij dat spelers met gemak met elkaar kunnen gaan spelen."

Momenteel is er nog geen specifieke datum bekend wanneer RocketID uitkomt, maar Psyonix meldt dat het meer informatie geeft wanneer de tijd rijp is.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou