Nieuws

Psyonix maakt Rocket League-plannen tot aan de herfst bekend

Genoeg reden om te blijven voetballen met auto's

Geschreven door Bob van der Laan op
Ontwikkelaar Psyonix heeft de plannen voor Rocket League tot aan de lente onthuld. Hoofdzaken zijn visuele verbeteringen voor de Switch-versie en data voor een aantal features.

Een van deze features is Tournament Mode, wat Psyonix vastgesteld heeft voor een release in maart of april van dit jaar. Psyonix kwam in september 2017 voor het eerst naar buiten met deze Tournament-modus. Toen legde de ontwikkelaar uit dat het “iets is wat we al sinds onze release in 2015 aan Rocket League toe willen voegen.” De modus geeft spelers de mogelijkheid om mee te doen in een in-game toernooi. Tournament Mode was eigenlijk al verwacht in een bèta die eind 2017 uit moest komen. Psyonix heeft nu bevestigd dat er in februari publieke bèta-tests plaats zullen vinden via Steam. De volledige versie van de modus moet in maart of april komen met de geplande Spring Feature Update.

Deze update is deel van Psyonix’s nieuwe plan om afwisselende Feature- en Content Updates uit te brengen. Het eerstgenoemde zal zich focussen op de functionaliteit van het spel, terwijl de laatstgenoemde nieuwe arena’s, beloningen, evenementen, dlc en Competitive Seasons toe zal voegen. Verder zal de Spring Feature Update verbeteringen naar het spel brengen, waarbij betere items beter gefilterd, gevonden en gesorteerd kunnen worden, de optie om de ‘One Minute Remaining’ uit te schakelen.

Verder heeft Psyonix nieuws naar buiten gebracht over de Switch-versie van Rocket League. Zo zal deze versie een nieuwe optie krijgen voor graphics die het mogelijk zal maken om te kiezen tussen de Performance Mode en de Quality Mode, waarmee prioriteit aan de framerate kan worden gegeven. Vanaf 7 februari zal, met de start van het zevende competitieve seizoen, de eerste updates uitkomen.

Vorige maand liet Psyonix nog weten dat ondersteuning voor crossplatform party's in Rocket League dit jaar nog moet komen.

Rocket League kwam in 2015 uit PlayStation 4, Xbox One en pc waarna in 2017 een Switch-versie volgde.

Bron: Rocket League

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Pokémon Go-trailer is net een natuurdocumentaire Derde deel van Vampyr-webserie schenkt aandacht een unieke npc's
0

Reacties op: Psyonix maakt Rocket League-plannen tot aan de herfst bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.