Nieuws
Rocket League

Psyonix en Twitch kondigen Rocket League-kampioenschap aan

75.000 dollar aan prijzengeld te winnen

Geschreven door Aida . op

Psyonix organiseert samen met Twitch een Rocket League-kampioenschap. Dit laat de ontwikkelaar weten in een persbericht. 

Spelers kunnen zich deze maand inschrijven voor het kampioenschap in groepen van drie. De wedstrijden binnen het kampioenschap bestaan namelijk uit twee groepen van telkens drie spelers en vormen zo een drie-tegen-drie wedstrijd. Het kampioenschap beslaat drie maanden. De play-off wedstrijden worden live uitgezonden via het officiële Rocket League-kanaal op Twitch. Het totaal te winnen geldbedrag is 75.000 dollar.

Op dit moment kunnen alleen PlayStation 4- en pc-spelers meedoen aan het kampioenschap. Extra ondersteuning voor andere platformen wordt in de komende maanden bekendgemaakt. 

“Vanaf het moment dat we de game vorig jaar lanceerden in juli, wisten we dat Rocket League een echte eSport was”, zegt Jeremy Dunham, de vicepresident van Psyonix. “We zijn ontzettend enthousiast dat we gaan samenwerken met een team als Twitch, voor wie we veel respect hebben. We kunnen niet wachten om de wereld te laten zien wat wij samen kunnen volbrengen als het aankomt op eSports!”

Meer informatie over de Rocket League-kampioenschap is te lezen op de officiële site. Spelers die willen meedoen, kunnen op dit moment hun e-mailadres registeren op de site. Zij krijgen bericht zodra zij zich kunnen aanmelden voor het toernooi.

Bron: Business Wire

Dit artikel delen:

Lees meer

Wereldmap Far Cry 4 gebruikt voor map in Far Cry Primal Reviewers kunnen The Division pas spelen op release
1

Reacties op: Psyonix en Twitch kondigen Rocket League-kampioenschap aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    MelvinChowder

    • 3 maart 2016 15:07
    Leuk nieuws! Zit er aan te denken om me ook in te schrijven.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.