Psychonauts 2 wordt uitgesteld tot 2020

Psychonauts 2 wordt uitgesteld tot 2020

Ontwikkelaar Double Fine heeft bekendgemaakt dat de releasedatum van Psychonauts 2 is uitgesteld tot 2020. De ontwikkelaar verzekert wel dat het spel naar alle beloofde platformen komt, ondanks de overname door Microsoft.

Psychonauts 2 stond oorspronkelijk stond gepland voor een lancering dit jaar, maar in juni werd op de E3 bekendgemaakt dat het spel vertraging ging oplopen. Double Fine Productions, de ontwikkelaar van het spel, heeft nu een blogpost geplaatst waarin wordt onthuld dat Psychonauts 2 is uitgesteld tot 2020. "We weten dat het teleurstellend is als je langer moet wachten. We weten echter ook dat jullie, net zoals wij, willen dat het spel zo goed mogelijk wordt", aldus Double Fine.

Vorige maand werd tijdens de E3-persconferentie van Microsoft aangekondigd dat Double Fine is overgenomen door Xbox Game Studios. Als onderdeel van deze overname wordt Psychonauts 2 nu uitgegeven door Microsoft in plaats van Starbreeze. Of deze verandering van uitgever invloed heeft gehad op het uitstellen van de releasedatum, wordt niet gezegd.

Pychonauts 2 werd al eind 2015 aangekondigd en behaalde in januari 2016 het crowdfundingdoel van 3,3 miljoen dollar. Spelers hoeven echter niet bang te zijn dat de overname van Microsoft betekent dat het spel nu exclusief naar de Xbox One komt. Double Fine bevestigt namelijk in de blogpost dat het spel op alle beloofde platformen wordt uitgebracht, waaronder de PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wist niet eens dat het een crowdfunding game was, anders had ik wel een bijdrage willen leveren. Overigens prima dat het uitgesteld wordt als daarmee de kwaliteit van het produkt beter wordt.

0
test

Wel goed dat ie nog steeds multi komt voor de mensen die gedoneert hebben inplaats van zoals met shenmue 3 op pc.

0

Aanbevolen voor jou