Psychonauts 2-patch voegt handige end-game opties toe

Psychonauts 2-patch voegt handige end-game opties toe

Double Fine heeft een nieuwe patch voor Psychonauts 2 uitgebracht, waarin onder andere enkele handige opties voor mensen die het spel hebben uitgespeeld zitten.

Zo kunnen mensen die het spel hebben uitgespeeld dankzij de update een speciale filter voor hun camera kopen om verzamelobjecten in de game te kunnen zien. Op die manier moet het makkelijker zijn om alles in het spel te verzamelen. Ook wordt in locaties met een vinkje aangegeven dat alle verzamelitems zijn gevonden. Verder moet het nu mogelijk zijn om Achievements gerelateerd aan het verslaan van vijanden te ontgrendelen na het uitspelen van de game. In onderstaande video toont Double Fine de patch in actie.

Psychonauts 2 is nu verkrijgbaar voor Xbox-consoles, pc en PlayStation 4. Gamer.nl beloonde de game met een 8,5: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede zaak dat ie aangeeft dat er spoilers in dit filmpje zitten. Moet hem nog uitspelen. Van het weekend maar eens mijn tanden er in zetten. Mooi spel!

0

Hard nodig ook. Het 100% uitspelen was echt geen leuke klus zonder deze update. Wel jammer dat ze het nu pas toevoegen, maar beter te laat dan nooit. Verder echt een geweldige game, een van de betere platformers beschikbaar.

0

Aanbevolen voor jou