PSVR2-game Horizon Call of the Mountain onthuld

PSVR2-game Horizon Call of the Mountain onthuld

De PlayStation VR2-game Horizon Call of the Mountain is vannacht onthuld.

Dat deed Sony tijdens CES 2022 en via PlayStation Blog. Het bedrijf maakte meer details bekend over de opvolger van de vr-helm PlayStation VR en onthulde toen ook de nieuwe game.

Horizon Call of the Mountain moet een compleet nieuw avontuur zijn binnen de Horizon-franchise die speciaal voor vr is gemaakt. "De prachtige graphics en nieuwe PSVR2 Sense-controllers geven een nieuwe betekenis aan volledige immersie in de wereld van Horizon."

Verdere details zijn er nog niet - net als voor de vr-helm is nog geen releasedatum voor de game gegeven. Wel is duidelijk dat het Nederlandse Guerrilla Games samenwerkt met Firesprite voor de ontwikkeling van de game. Hieronder is een eerste teaser trailer te zien.

Horizon Call of the Mountain is niet de enige game die in ontwikkeling is binnen de franchise. Op 18 februari 2022 komt Horizon Forbidden West, het vervolg op Horizon Zero Dawn, uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. Die game stond hoog genoteerd in de Gamer.nl Top 100 van 2022.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk hier ben ik reuze benieuwd naar!

0
test

Zo benieuwd wanneer de nieuwe headset uitkomt! Met 4k lenzen ga ik ook het 'platte' Horizon FW waarschijnlijk gewoon in cinema mode in de headset spelen.

0

Aanbevolen voor jou