Nieuws
Moss

PSVR-game Moss is vanaf 27 februari beschikbaar

Het verhaal van Quill en de lezer begint binnenkort

Geschreven door Arran Winmai op
De PlayStation VR-game Moss kan vanaf 27 februari gespeeld worden.

Op het PlayStation-blog vertelt Polyarc medeoprichter en CEO Tam Armstrong dat Moss vanaf 27 februari gespeeld kan worden. Ook laat hij de launchtrailer zien waarin een mysterieuze stem ons vertelt dat de band tussen Quill en de lezer mogelijk het lot van beide werelden kan veranderen.

Moss is een VR-spel waarin de speler een boek leest. Terwijl hij dat doet wordt hij een geest in een andere wereld, Moss, waar hij op mysterieuze wijze verbonden wordt met een muisje genaamd Quill. Zij is op zoek naar een dierbare die opgesloten zou zijn in een kasteel en jij helpt haar op haar avontuur.

Vorige week konden we acht minuten aan gameplay zien waarin Dave van PlayStation Access meer vertelt over het spel. Onder andere licht hij toe hoe Quill reageert op wat de speler doet. Zo kan ze geaaid en opgepakt worden, waar ze afwisselend op reageert. Ook vindt ze het eng als je te dichtbij komt. Aan het begin is zij de enige die de speler kan zien, maar mogelijk is dat later niet meer het geval.

Dit artikel delen:

Lees meer

Battle royale-modus in Mavericks: Proving Grounds laat 400 spelers tegelijkertijd strijden The Last of Us 2-regisseur op de foto met hond in motion capture-pak
1

Reacties op: PSVR-game Moss is vanaf 27 februari beschikbaar

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • wootism

  • 20 februari 2018 18:31
  Aaaah super!
  De demo was al geweldig :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.