'PSP2 heeft touchpad op achterkant' | Gamer.nl

'PSP2 heeft touchpad op achterkant' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bronnen zouden ontwikkelaars zijn, die de nieuwe PlayStation Portable gezien en gebruikt zouden hebben tijdens een presentatie van Sony op de Gamescom-beurs in Keulen. Volgens deze personen heeft het apparaat een helder scherm en is het even groot als het 3000-model. De touchbesturing op de achterkant van het apparaat is echter de meest opvallende nieuwe eigenschap.

De ontwikkelaars melden dat Sony ze verschillende nieuwe titels voor het apparaat heeft getoond. Hoewel één ontwikkelaar meende dat de handzame spelcomputer al eind 2011 op de markt zal verschijnen, dacht een andere dat consumenten nog enkele jaren geduld moeten hebben. Sony heeft aangegeven niet te reageren op geruchten en speculaties.

Gamingtelefoon

Vorige week ontstonden er ook al geruchten over een nieuw apparaat van Sony. De website Engadget had toen uit betrouwbare bronnen vernomen dat de GSM-divisie van Sony, Sony Eric on, zou werken aan een gamingtelefoon.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou