PSP-versies Lumines voorlopig niet voor PSP Go | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaar zou de kla ieke PSP-titels graag digitaal via de PlayStation Store beschikbaar willen maken, maar loopt hierbij tegen blokkades aan. Q Entertainment heeft bijvoorbeeld alleen een licentie voor de nummers Shinin en Lights voor de UMD-versie van Lumines en de games zouden daarom opnieuw van licentierechten voorzien moeten worden.

Uitgevers

Daarnaast hebben verschillende uitgevers de spellen in de winkels gelegd. In Europa verscheen Lumines onder de vlag van Ubisoft, terwijl het tweede deel werd uitgebracht door Buena Vista Games. Namco Bandai heeft de spellen weer uitgegeven in Amerika, waardoor een ingewikkelde constructie is ontstaan mocht een digitale versie van het spel op het PlayStation Network verschijnen.

Q Entertainment heeft wel aangegeven verder te zullen kijken naar wat er eventueel mogelijk is met betrekking tot het digitaal verspreiden van de twee Lumines-titels.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou