PSP Minis waarschijnlijk ook naar UMD en PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De meest succesvolle Minis zullen waarschijnlijk ook op UMD uitkomen", zegt Colaco. "Ik denk dat een pakket met meerdere Minis op één UMD een echte kans is in een later stadium. Een studio of uitgever zou zelfs een collectie van zijn eigen games op één disc kunnen uitbrengen. Wij zouden daarvoor openstaan." De ontwikkelaars en uitgevers zouden dan een deel van de opbrengsten van de winkelverkopen ontvangen.

Coleco ziet ook kansen om de PSP Minis op PlayStation 3 uit te brengen, ook al heeft dat geen prioriteit. "Deze games worden niet per se gemaakt voor de spelcomputer, en ik denk dat deze games hun echte plek en identiteit zullen vinden in hele korte speelse ies. Maar ik denk dat de Minis op een gegeven moment wel op andere spelcomputers te vinden zullen zijn."

PSP Mini

De PSP Minis zijn opgezet als concurrent voor de games in de App Store voor Apple's iPhone en iPod Touch. Op die platformen kunnen de games echter niet in de winkel verkocht worden.

De PSP Minis zijn spellen van minder dan 100 megabyte die voor een paar euro te koop aangeboden zullen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou