De lijst met bestverkochte games van de afgelopen week, die zojuist door de Elspa is vrijgegeven, wordt deze week overspoeld met games voor Sony's nieuwe handheld, de Playstation Portable. In de top10 komen we maar één spel tegen dat niet op de PSP verschenen is, namelijk Brian Lara International Cricket 2005 van Codemasters op de tweede positie.

De bestverkochte game de afgelopen week was Ridge Racer. De derde plaats werd bezet door Wipeout Pure, gevolgd door Virtua Tennis: World Tour, Metal Gear Ac!d en Need For Speed Underground: Rivals. De uitstekende puzzelgame Lumines van Ubisoft, de beste PSP game tot op heden, wist het niet verder te schoppen dan de twaalfde plaats, wat het de elfde best verkochte PSP game maakt. De 'All Platform Top 20' ziet er in zijn geheel als volgt uit:1. Ridge Racer

2. Brian Lara International Cricket 2005

3. Wipeout Pure

4. Virtua Tennis: World Tour

5. Metal Gear Ac!D

6. Need For Speed Underground: Rivals

7. Midnight Club 3: Dub Edition

8. ToCA Race Driver 2

9. Tony Hawk's Underground 2: Remix

10. Spider-Man 2

11. World Tour Soccer

12. Lumines

13. Everybody's Golf

14. Untold Legends: Brotherhood Blade

15. Delta Force: Black Hawk Down

16. Medievil Resurrection

17. Madagascar

18. Archer Maclean's Mercury

19. Medal of Honor: European Assault

20. Cricket 2005Hoewel het hier de Engelse verkoopslijst betreft komt het, op de Cricketgames na, doorgaans aardig overeen met de verkoop van de games in Nederland. Of zou Lumines hier wel de verkoop hebben gehaald waar het spel recht op heeft?