De film zal gaan over de Londense onderwereld en draait om een kat- en muisspel tussen gangs; een verhaal dat zal resulteren in een actievol en avontuurlijk verhaal, verwacht Huda. Huda regisseerde eerder de Britse lowbudgetfilm Kidulthood en hij ziet uit naar het maken van een film rondom de game Gangs of London. "Gangs of London is een iconische game... dit naar het grote scherm brengen is een gigantisch opwindende taak," aldus Huda.

Het is opvallend dat Huda Gangs of London een iconische game noemt. De PSP-titel ontving op recensieverzamelsite Metacritic een gemiddeld cijfer van 52 uit 100, gebaseerd op 47 recensies. Desalniettemin was het spel een van de twee bestverkopende PSP-games uit 2006. De andere game is Lemmings.

Fanbase

Huda gaat voor de film samenwerken met productiemaatschappijen Pulse Films en Foton Films. Thomas Benski, managing director van Pulse Films, denkt dat de game de ideale basis is voor een film rondom de Londense onderwereld. Zowel het verhaal als de gevestigde fanbase maken dit project interessant, meent Benski. Het is nog niet bekend wanneer Huda en de andere betrokken partijen beginnen met filmen. Huda legt momenteel de laatste hand aan zijn film Everywhere And Nowhere.