PSP-exclusieve Star Wars Battlefront-game onthuld | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

LucasArts heeft een nieuwe Star Wars Battlefront-game aangekondigd die exclusief voor de PSP zal verschijnen. Star Wars Battlefront: Renegade Squadron vertelt het verhaal van de Renegade Squadron, een team samengesteld door Han Solo dat deelneemt aan gevechten verspreid over het Star Wars-universum. De gebeurteni en in het spel vinden plaats tu en het einde van A New Hope en Return of the Jedi.

Renegade Squadron belooft online multiplayer op de PSP tot maar liefst 16 spelers tegelijk. Daarnaast is het bekende kla esysteem overboord gegooid. In plaats daarvan kun je je personage tot in de puntjes zelf configureren, zodat geen enkel personage in het spel dezelfde mogelijkheden en hetzelfde uiterlijk zal hebben. De nieuwe maps in Renegade Squadron zijn onder andere Ord Mantell, Boz Pity, Korriban, Sullust en Saleucam, maar ook nieuwe ruimtegevechten bij bijvoorbeeld Hoth en Bespin behoren tot hetgeen je te wachten staat.

Star Wars Battlefront: Renegade Squadron verschijnt in het vierde kwartaal. Screenshots hebben we momenteel nog niet, maar de teaserwebsite biedt al wel wat artwork om je aan te vergapen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou