Het zal voor steeds meer mensen moeilijk worden om hun PSP-firmware niet te updaten, want Sony heeft vandaag de 2.70 update uitgegeven. Hoewel deze flash ondersteuning en de mogelijkheid tot het downloaden van podcasts ondersteunt, brengt de firmware ook een ander voordeel met zich mee.

Het is vanaf vandaag mogelijk om de demo van LocoRoco te downloaden, welke kan worden uitgeprobeert op de PSP. Hiervoor is firmware 2.70 wel nodig. LocoRoco is een game waarin je, door de wereld te kantelen, een gele blob moet voortbewegen. De demo is op de officiële site te downloaden. Om de demo af te spelen moet het bestand in een nieuw aangemaakte "PSP/GAME/UCJS10041/" map worden geplaatst.- You can now play Macromedia Flash content under [Internet Browser]. Note that you must adjust a setting to enable this feature. A connection to the Internet is required to adjust the setting.

- [Connection Settings] has been added under [Settings] in [Internet Browser].

- You can now save content added under [RSS Channel] on a Memory Stick.

- [Automatic] has been added as an option under [Rate] in [LocationFree Player].

- [UMD Video L/R Button] has been added under [Video Settings] in [Settings].

- You can now disable the channel skip feature of the L/R buttons. (This applies to UMD VIDEO).

- A new file extension has been added to playable AAC formats.

- [Simplified Chinese] and [Traditional Chinese] have been added as options under [System Language] in [Settings] > [System Settings].

- [RSS Channel Settings] has been added under [Settings].De firmware is bij te werken via de “Netwerk Bijwerken” optie van de PSP. Vooralsnog is de update nog niet op de Nederlandse PSP-site te verkrijgen. Ga hier hier heen om de update van de Engelstalige site te halen. Deze is ook gewoon te gebruiken voor de Nederlandse PSP's.