Croteam's CEO Roman Ribaric geeft aan dat een versie van Serious Sam  HD voor PSN eerst wel in de planning zat. "We kregen geen extra vergoeding om de ontwikkeltijd die daarvoor nodig was te financieren. En we gingen alleen voor een PSN-versie als we die op dezelfde datum konden leveren. We dachten er ook aan om een ander team te vinden [voor de PS3-versie], maar niemand toonde genoeg interesse of had de mogelijkheid om het voor elkaar te krijgen."

Wat vinden jullie?

Toen Croteam realiseerde dat de PS3-versie niet op tijd af zou kunnen zijn, dachten ze aan de mogelijkheid om de game later uit te brengen op PSN. "Maar we blijven van uitgevers, investeerders en marketeers horen dat mensen met één console een game niet graag pas later krijgen als het al eerder op een andere console uitkomt. Ik denk dat het onzin is. Wat denken jullie?" Die vraag stelde Ribaric aan de bezoekers van G4, waar hij deze uitspraken heeft gedaan.

Serious Sam HD is een herziening van de eerste game uit de reeks en komt later deze zomer uit voor PC en op Xbox Live Arcade. De PC-versie is ook in de winkels te koop.