'PSN over enkele dagen online' | Gamer.nl

'PSN over enkele dagen online' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony beloofde op 1 mei dat het PlayStation Network afgelopen week weer zou worden opgestart, maar deze deadline werd niet gehaald omdat het bedrijf nog niet klaar was met de vernieuwde beveiliging. Na de hackaanval van medio april heeft de beveiliging van het opnieuw opgebouwde netwerk de hoogste prioriteit.

Naast wanneer precies, is het ook onduidelijk welke diensten er exact online zullen zijn binnen de gestelde termijn. Sony gaf eerder aan dat diverse diensten in fases online worden gezet. Gaming, chatten en vriendenlijsten zouden als eerste weer beschikbaar zijn, de PlayStation Store moet later volgen. 

Shigenori Yoshida, een woordvoerder van Sony, in een telefoongesprek met website Bloomberg weten dat alle netwerkdiensten uiterlijk 31 mei weer online zullen zijn, maar een woordvoerder van SCE America weerlegde dit in een gesprek met website VentureBeat en zei dat er geen exacte datum is gesteld voor het complete herstel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou