PSN-games voor Xperia Play moeten opnieuw worden gekocht | Gamer.nl

PSN-games voor Xperia Play moeten opnieuw worden gekocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Xperia Play krijgt later dit jaar een eigen versie van de PlayStation Store, hierin zullen veel overzettingen zitten van games die reeds beschikbaar zijn voor PlayStation 3 en PlayStation Portable. Er zullen onder andere kla ieke games van de eerste PlayStation-spelcomputer worden aangeboden. Consumenten die reeds games hebben aangekocht voor hun PS3 of PSP zullen deze games apart voor de Xperia Play moeten aankopen, willen ze de games ook op dat apparaat spelen.

50 games

De Xperia Play wordt in Nederland binnen drie maanden gelanceerd met ongeveer vijftig games. Over welke games er vanaf lancering beschikbaar zijn, is Sony Eric on vooralsnog onduidelijk. Wel is bekend dat onder andere A a in's Creed, Guitar Hero, Battlefield, Dead Space, Dungeon Defenders, De Sims en Fifa 10 hun weg zullen vinden naar de gametelefoon. Bovendien wordt het apparaat gelanceerd met de PSOne-kla ieker Crash Bandicoot.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou