PSN en Sony-sites offline na dreigementen Anonymous | Gamer.nl

PSN en Sony-sites offline na dreigementen Anonymous | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony erkent dat er problemen waren met het PlayStation Network en schrijft deze toe aan "sporadisch onderhoud". Waarom PlayStation.com en andere PlayStation-websïtes tijdelijk niet bereikbaar waren, zegt het bedrijf niet. Sony legt in zijn communicatie zodoende geen link tu en Anonymous en de problemen.

Gisteren zei de hackersgroep zijn pijlen te richten op Sony, omdat het bedrijf hackers vervolgd voor het verspreiden van informatie over hoe de PlayStation 3-beveiliging gekraakt kan worden. "Gefeliciteerd, Sony, jullie hebben nu de volledige aandacht van Anonymous", schreef de online groepering. "De recentelijke, rechterlijke vervolging van mede-hackers GeoHot en Graf_Chokolo heeft ons niet alleen verontrust, maar is als onvergefelijk verklaard."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou