PS5-versie Final Fantasy 14 verschijnt op 25 mei na open bèta

PS5-versie Final Fantasy 14 verschijnt op 25 mei na open bèta

Op 25 mei lanceert de PlayStation 5-versie van de mmo Final Fantasy 14 na een uitgebreide open bèta.

Dat heeft Square Enix dit weekend aangekondigd tijdens Final Fantasy 14 Fanfest. De PlayStation 5-versie heeft snellere laadtijden, een resolutie van 4k op televisies die dat ondersteunen, DualSense-ondersteuning, 3D audio-ondersteuning en nieuwe Trophies. De open bèta is al sinds 13 april speelbaar.

Tegelijk met de PS5-versie lanceert ook update 5.55 voor de game. Ook liet Square Enix een roadmap voor de komende tijd zien. In juli moet bijvoorbeeld de 'Make it Rain'-campagne beginnen en ergens in juni of juli komt ook patch 5.57 uit, en in juli of augustus patch 5.58.

Zoals dit weekend al werd vermeld, komt de nieuwe uitbreiding Endwalker op 23 november uit. In Endwalker moet het verhaal rondom Hydaelyn en Zodiark, dat in 2013 met A Realm Reborn begon, worden afgerond. Spelers reizen naar Hydaelyn en zelfs naar de maan. Square Enix noemde Endwalker eerder al een nieuw begin voor de game, aangezien de weg wordt vrijgemaakt voor een nieuw tijdperk.

In de uitbreiding zitten nieuwe jobs - de eerder aangekondigde Sage en de dit weekend onthulde Reaper - nieuwe gebieden waaronder de stad Radz-at-Han en een verhoogde levelcap naar level 90.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou