PS5-reclame laat fans speculeren over mogelijke nieuwe Uncharted

PS5-reclame laat fans speculeren over mogelijke nieuwe Uncharted

Een pas uitgekomen PlayStation 5-reclame bevat beelden die mogelijk refereren naar een vooralsnog onbekende game. Fans en websites speculeren dat het om een nieuwe Uncharted-game gaat.

De 'Live from PS5'-reclamecampagne - waar ook hier en hier over wordt geschreven en die hieronder nog eens valt te bekijken - bevat live-action beelden die refereren naar allerlei PlayStation-franchises. Zo komen Horizon, God of War, Returnal, Spider-Man en Ratchet & Clank voorbij.

Er zijn echter ook live-action beelden te zien van een onbekende dame met een fakkel die in een grot een soort schat lijkt te vinden. Waar alle andere beelden duidelijk naar een Sony-franchise refereren, is het niet bekend waar deze beelden over gaan.

Diverse websites - waaronder VGC - en gamefora zoals ResetEra speculeren dan ook over waar de beelden over gaan. Sommigen menen dat het wel eens om een nieuwe Uncharted-game zou kunnen gaan, waarin de dochter van hoofdpersonage Nathan Drake de hoofdrol speelt.

Vorige week gaf ontwikkelaar Naughty Dog nog aan klaar te zijn met de Uncharted-reeks. Fans speculeren echter dat Sony misschien een andere studio aan een nieuwe game in de reeks heeft werken. Hoe dan ook is dit vooralsnog niet bevestigd door Sony.

PlayStation 5
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Tomb Raider als enige niet-franchise opgenomen omdat het een exclusive wordt?

0

Aanbevolen voor jou