Nieuws
Quantum Error

PS5-game Quantum Error komt ook naar Xbox Series X

Eerste teaser getoond

Geschreven door Michel Musters op
De eerder voor PlayStation 5 aangekondigde horrorgame Quantum Error komt ook naar Xbox Series X en Series S.

Dat heeft ontwikkelaar TeamKill Media aangekondigd. Daarbij gaf het een nieuwe teaser van de Series X-versie van de game uit, waarin vrij weinig details over het spel worden gegeven.

De first-person shooter met kosmische horrorelementen draait om de Monad Quantum Research Facility, dat aangevallen wordt door een onbekend wezen en in vlammen opgaat. Spelers moeten als Captain Jacon Thomas uitzoeken wat er aan de hand is.

De game wordt ontwikkeld door TeamKill Media. TeamKill ontwikkelde eerste Kings of Lorn: The Fall of Ebris. De ontwikkelaar heeft een GoFundMe opgericht om zo geld op te halen voor mocap-technologie en acteurs.

Quantum Error moet ergens volgend jaar op PlayStation 5 en Xbox Series X/S verschijnen. Een pc-versie is nog niet bevestigd, maar lijkt waarschijnlijk na de aankondiging van de Series X-versie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft staat open voor het opkopen van meer gamebedrijven 'Assassin's Creed Valhalla draait ook op PS5 in 4K en 60 fps'
1

Reacties op: PS5-game Quantum Error komt ook naar Xbox Series X

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    FishSt1ck

    • 23 september 2020 10:17
    Over 3rd party games maak ik me nooit zo druk, de meeste "exclusieve" deals zijn timed voor 6-12 maanden. Wat betreft deze game, tja vast leuk voor iemand die van horror games houdt, echter niets voor mij.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.