Nieuws
Vampyr

PS5- en Xbox Series-update voor Vampyr uitgebracht

Speel Vampyr in 1440p en 60 fps

Geschreven door Michel Musters op
Er is een gratis update voor Vampyr uitgebracht waarmee de game beter draait op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dankzij de update draait het spel in 1440p en 60 frames per seconde op PlayStation 5 en Xbox Series. Overigens kunnen ook PlayStation 4 Pro-spelers de game nu in 1440p spelen.

Vampyr kwam in 2018 uit. De game speelt zich af in Londen kort na de Eerste Wereldoorlog. Hoofdpersoon Jonathan Reid is een dokter die terugkomt van een reis en op mysterieuze wijze een vampier is geworden. Hij begrijpt zelf niet wat er aan de hand is en worstelt met de realiteit dat hij met regelmaat iemand moet vermoorden. In Vampyr kiest de speler zelf wie hij opoffert. Elk personage heeft een eigen karakter en achtergrond. Wanneer Jonathan iemand afmaakt, worden tevens de laatste gedachten van het slachtoffer getoond.

Vampyr ontving een 7 op Gamer.nl: "Vampyr is een intrigerend avontuur vol morele keuzes. Het is dan ook jammer dat de daadwerkelijke gameplay zo tegenvalt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Charles Martinet: 'Ik wil Mario van stem voorzien tot ik dood neerval' Warner Bros. zou aan Smash Bros.-achtige game werken
1

Reacties op: PS5- en Xbox Series-update voor Vampyr uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Fpsbig

    • 25 oktober 2021 14:48
    Top wilde deze altijd al een keer spelen. Heb nog te veel om te spelen maar als ik er aan toe kom is 60 fps een hele fijne toevoeging.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.