PS4-versie Death Stranding krijgt binnenkort fotomodus

PS4-versie Death Stranding krijgt binnenkort fotomodus

Binnenkort moet er een fotomodus in de PlayStation 4-versie van Death Stranding beschikbaar komen.

Dat heeft Kojima Productions bevestigd via Twitter. Er wordt geen precieze releasedatum genoemd, alleen dat het "binnenkort" beschikbaar komt in de PS4-game. Eerder werd al aangekondigd dat de aankomende pc-versie van Death Stranding sowieso een fotomodus heeft.

Meer details over de modus zijn er nog niet, maar met een fotomodus kunnen spelers in games vaak precies een hoek en het kleurgebruik van een stilstaand beeld van de game bepalen, om er vervolgens een screenshot van te maken. Meer details moeten tevens binnenkort volgen.

Death Stranding is sinds vorig najaar verkrijgbaar op PlayStation 4. De pc-versie verschijnt op 2 juni op Steam en Epic Games Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ja wie had dat gedacht, dat nu alleen nog de postbodes de lege wereld bewandelen en mensen hun behoeftes bezorgen terwijl ze in hun bunkers schuilen.

0
test

@niqomipa Helemaal mee eens. Ik ben blij moet developers als Kojima die out of the box gaan en lekker hun eigen ding doen, of je het nu tof of ruk vind. Maar ook wel jammer, er zitten zoveel verbluffende elementen in de game die door vele gemist gaan worden omdat ze niet verder komen als "lol walking simulator" , Met het corona virus in mijn achterhoofd (gedachte, geen besmetting:) ) maakt deze game des te indrukwekkender. Kan me niet herinneren wanneer een game voor het laatst zolang in mijn hoofd is blijven hangen.

0

Aanbevolen voor jou