PS3-versie Mass Effect 2 krijgt interactief stripverhaal | Gamer.nl

PS3-versie Mass Effect 2 krijgt interactief stripverhaal | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het interactieve stripverhaal geldt als een introductie van het Ma Effect-universum voor PlayStation 3-gebruikers. Het laat hen het verhaal van het eerste deel zien en de keuzes die daarbij kwamen kijken. Uit het interview blijkt verder dat er drie DLC-uitbreidingen bij de game geleverd worden, namelijk Kasumi: Stolen Memory, Overlord en Lair of the Shadow Broker. Dit moet ongeveer zes uur aan extra gameplay opleveren. De rest van de beschikbaare DLC is via een code te downloaden. Ma Effect 2 voor de PS3 staat gepland voor januari 2011.

In Ma Effect 2 kruipt de speler voor de tweede maal in de huid van Commander Shepard. Hij krijgt de opdracht van Cerberus, een zeer geheim genootschap van de mensheid, om een team te vormen waarmee hij een zeer gevaarlijke mi ie kan uitvoeren. De game verscheen begin dit jaar al voor Xbox 360. Het origineel is nooit op PlayStation 3 verschenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou