PS3-versie Final Fantasy XIV uitgesteld | Gamer.nl

PS3-versie Final Fantasy XIV uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wada legt in het bericht uit waarom het bedrijf de keuze heeft gemaakt om de game uit te stellen. “We willen geen simpele overzetting van de Windows-versie voor de Playstation 3 uitbrengen. We willen liever een game lanceren die allerlei verbeteringen heeft."

Veranderingen

De PC-versie van Final Fantasy XIV, die eerder dit jaar uit kwam, kreeg veel kritiek te verduren van spelers. De game zou vol met bugs zitten en de gameplay zou ongebalanceerd zijn. Square Enix heeft veranderingen in het ontwikkelingsteam doorgevoerd om de Playstation 3-versie van een hogere kwaliteit te voorzien. Zo is poducer Hiromichi Tanaka, de man achter Final Fantasy XI en XIV, omgewi eld voor Naoki Yoshida.

Het team richt zich nu eerst op de recent aangekondigde update voor de PC-versie die gepland staat voor het midden van december. Een andere update moet aan het einde van dit jaar uitkomen. Een nieuwe releasedatum voor de Playstation 3-versie is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou