PS3-versie Dragon Age: Origins - Ultimate Edition mist DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Zoals sommige spelers al gezien hebben ontbreekt de Return to Ostagar-DLC in de Europese versie van de Ultimate Edition voor de PS3. Hoewel er DLC op staat met dezelfde naam, blijkt de content hetzelfde te zijn als die van een andere DLC. We bieden onze verontschuldigingen aan voor deze fout", aldus Fernando Melo, online producer van Dragon Age.

Spelers die de PlayStation 3-versie gekocht hebben kunnen het productnummer doorbellen aan de klantenservice van EA. Deze kan de DLC vervolgens toevoegen aan hun EA-account, zodat zij de DLC alsnog via de PlayStation Store kunnen downloaden. EA Nederland bevestigt dit aan Gamer.nl.

De Ultimate Edition werd afgelopen week uitgebracht en bevat naast het oorspronkelijke spel en de grote uitbreiding, Awakening, ook alle voor het spel uitgebrachte DLC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou