De voice chat wordt binnenkort aangepakt, vertelt Bach. Dit was volgens hem een lastig probleem om op te lossen, omdat het aanpassen van de chatsystemen van invloed is op het hele spel. De input lag, de vertraging tussen het indruken van een knop en het uitvoeren van de bijbehorende actie op het scherm, wordt volgens de CEO significant verbeterd bij de release van de Close Quarters-uitbreiding in juni.

Bach kreeg de vraag voorgeschoteld of Dice wel snel genoeg heeft ingespeeld op deze genoemde problemen met de PS3-versie van de shooter: "Ten eerste, alleen omdat iets op een forum gezegd is, maakt het nog niet onze hoogste prioriteit. We hebben dingen opgelost die veel, veel erger waren dan de dingen die je nu noemt en we moeten besluiten om de belangrijkste problemen eerst op te lossen."

"Wat betreft mondige mensen op het internet: de statistieken die wij uit de game halen bewijzen vaak dat sommige dingen niet waar zijn, en soms is het heel moeilijk te zien. (...) Ik denk dat mensen moeten begrijpen dat het niet zo is dat we er niet om geven. We kunnen mensen simpelweg niet altijd zeggen dat ze het bij het verkeerde eind hebben, omdat mensen het recht hebben om te voelen wat ze voelen, maar dat maakt het nog niet het beste voor iedereen."