Het semi-officiële Sony-blog ThreeSpeech heeft enkele interessante nieuwigheden aan het licht gebracht. Veel PS3-toppers zullen in de maand september verschijnen. Singstar op de PS3 komt nog voor september uit. In september komen Heavenly Sword, Lair en WarHawk uit. Ook Killzone PS3 en Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction verschijnen dan volgens het blog.

Maar het meest verrassende is dat de blog melding maakt van BioShock. De game staat gepland als exclusief op de PC en de Xbox 360, maar volgens de blog verschijnt deze ook op de PlayStation 3. Het blog Kotaku heeft echter van uitgever 2K gehoord dat BioShock nog steeds alleen op de PC en de Xbox 360 zal verschijnen, maar wanneer Sony's goed ingelichte semi-officiële blog melding maakt van een PS3-release, voert dat de geruchtenmolen.

Bovendien is Sony Liverpool bezig met een nieuwe WipeOut-game, die volgend jaar zal verschijnen. Daarvoor verschijnt er een HD-versie van de PSP-game WipeOut Fusion op de PS3.

Het hele bericht, dat verder ingaat op de aankomende topgames voor de PlayStation 3, kun je hier lezen. Update: ThreeSpeech heeft aangegeven een foutje te hebben gemaakt. Bioshock komt toch niet naar de PlayStation 3. Zie hier.