PS3 neemt 10% van gebruik BBC iPlayer voor zijn rekening | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De respons van gebruikers op onze nieuwe iPlayer voor de PS3 is ongelooflijk geweest", aldus Anthony Rose van de BBC. "Hoewel het minder dan een week geleden is dat we [de dienst] hebben gelanceerd, neemt de iPlayer op de PS3 10% van al het gebruik van iPlayer voor zijn rekening, en haalt hiermee de Mac (8,5%) in als tweede meest populaire platform voor IP-geleverde content."

Rose zegt dat het afwachten is of het gebruik op de PS3 zich handhaaft in de komende weken, maar volgens hem vormt de enthousiaste ontvangst in ieder geval een positief signaal voor andere IPTV-voorstellen.

Uitzending Gemist

De iPlayer van de BBC is vergelijkbaar met het NederlandseUitzending Gemist. Britse consumenten kunnen met de iPlayer tot 7 dagenterug een groot deel van het programma-aanbod van alle BBC televisie-en radiokanalen terugzien en luisteren.

Vorige maand bleek dat Sony ook met de NOS heeft gesproken om te kijken naar de mogelijkheden om Uitzending Gemist op PlayStation 3 beschikbaar te maken. Hierover zijn door Sony nog geen uitspraken gedaan.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou